Reference (Bryllup)

Bryllupsfotograf med Karina & Dave

Der er billeder; mennesker og ting foreviget på fotopapir, og der er stemninger; en fornemmelse i kroppen eller en association. Begge dele kan fanges med et kamera. Mark er fænomenal til det sidste.

Det værste ved et godt bryllup er at det er så hurtigt overstået. Som brudepar har man travlt med hinanden og med at huske talen, med at kysse når der bliver banket på bordene, danse den første dans, og den næste og den næste… Man når slet ikke at følge med i alle de sjove og rare optrin ens glade gæster skaber. Men det gør Mark. Og det er guld værd!

 

At gense billederne fra vores bryllup er en fortsat fornøjelse både for os selv og for vores gæster.
Det er nemlig ikke bare 1.000 tilfældige snapshots; det er
historien om vores dag.

 

Det er bedste veninde, der hjælper med kjolestroppen, det er lille Oscar, der griner frækt henover brudebuketten, svigermor der kniber en tåre under ceremonien, forlover med blink i øjet til brudgom, svigerinde og brud der sammenligner ringe, onkel og bedstefar i dyb samtale for første gang i 20 år…


Når vi tænker tilbage på dagen for 6 måneder siden, taler vi om ”kagen, der var svær at vælge, men som endte med røde hjerter og skøn smag”, ”præsten, der var så sød og fleksibel”, ”moster Bentes lårklaskende sjove indslag under middagen”, og helt på linje med de andre gode minder: ”Mark, den glade, søde og gennemprofessionelle fotograf alle gæsterne snakkede om bagefter, som var med overalt, som en naturlig del af festen og som vi trykt overlod til at forevige os, vores gæster og vores allesammens oplevelse. Og som vi var så heldige at falde over – og vælge”

Bedste hilsner
Karina og Dave

Skriv en kommentar

Felter markeret med * er nødvendige