Reference (Bryllup)

Bryllupsfotograf med Kit og Piet

Vi valgte Mark efter anbefaling fra gode venner. Til at begynde med var vi mest på jagt efter de helt klassiske billeder fra kirken og en efterfølgende fotosession – men efter at have talt med Mark brændte vi varme på muligheden for at få dokumenteret hele dagen – fra kjolen kom på og næsten til den skulle af igen..

 

Da vi ville have størst mulig frihed til at bruge billederne som vi havde lyst, var det afgørende at Mark efter brylluppet gav os samtlige 2000+ billeder i høj digital kvalitet. De bedste motiver var desuden redigeret i dybden og gav nogle helt fantastiske resultater. Mark har en helt speciel evne til at blende ind og snige sig rundt, så man ikke lægger mærke til ham – det giver nogle enormt naturlige billeder og sjove situationer, især i løbet af morgenen og under festen.

 

Vi er rigtig glade for vores valg. Et bryllup er en fantastisk oplevelse – og de mange gode billeder fra dagen gør at vi har genoplevet den flere gange og husker det hele meget bedre. Vi kan på det varmeste anbefale Mark som en dygtig og idérig fotograf – og så selvfølgelig en super flink fyr!

 

Kærlig hilsen, Kit & Piet

Skriv en kommentar

Felter markeret med * er nødvendige