Billeder

CD Cover & Musikvideo, Haider – Kom tilbage til mig


Til dette portræt skulle der virkelig være knald på neon, lækkert lys, coolness, additude.

Istedet for at skyde det i studiet, kørte vi til en lille lokation jeg har benyttet før, en industrivej på Østerbro, hvor der er nogle luftsudtag i vejkanten. På en kold aften, kommer tågen virkelig frem, og giver en imponerende effekt til billederne.

Lyset jeg har brugt er batterypacks 1100w Elinchrome studielamper. Til optagelsen her, kun 1 hovedlys med blød octa.

Singlen kom tilbage til mig, original fra Danseorkesteret, fik en blandet modtagelse, da det er et svært nummer at lave et re-make af. Jeg var selv med ind over som fotografen til musikvideo, hvor vi som hold fik nogle rigtig flotte resultater ud af det.

Haiders musikvideo kan ses her: http://www.youtube.com/watch?v=V-W0zvA0lXA
Det var min første musikvideo af slagsen, og modtog uforventet 75.000 views på 7 dage på Youtube.
Med blandt afspilninger på TV3, og grunden den store omtalte af videoen modtog kunsteren flere jobs på optræden.

Næste gang har jeg lært at product placement, low-cost videoer er vejen frem for mit vedkommende. Mange kameraer idag er så lysstærke og kunstnerriske i deres måde at optage på, at en god klipning og colourgrading kan gøre store ting, for relativt små penge.

 

 

Skriv en kommentar

Felter markeret med * er nødvendige