Billeder

Lyn portrætter i Kongens Have


Klik her og se:
Lyn-portrættet 

Blog posten skulle nu egentlig hedde “4 guys in 4 minuttes” for det var nogenlunde den tid vi brugte på det. Men det kom også hurtigt til at lyde en smule misvisende mente nogle der kiggede mig over skulderen den dag – så den retter jeg mig pænt efter!

Jeg fik et opkald fra min ven Martin, som coach var hans elever igang med et make-over, og derfor havde han brug for nogle hurtige portrætter.

Billederne er skudt på en 70-200 2.8 IS USM, i middagslys med pol-filter – under nogle overhængende træer der blokerer lidt af det hårde lys. Posten her, er for at vise at et portræt ikke nødvendigvis tager så lang tid at udføre, så længe man har gode omgivelser, opmærksomhed på lyset og kan få personerne foran linsen til at slappe af og have det sjovt!

Skriv en kommentar

Felter markeret med * er nødvendige