Mest besøgte

Lyreco Workshop Event

Fotograf til heldags event på Hotel Comwell.
Dagen igennem bød på mange interaktive og udfordrende indsalg fra Liselotte-Lyngsø (www.futurenavigator.dk).
Det var spændende som fotograf at dække, DER SKER NOGET ALLE STEDER.
Grupperne er fordelt i 8 forskellige lokaler – jeg går og bygger storyboardet til videoen, som jeg nu oplever den røde tråd i dagen.
“Har jeg fået det hele med, har jeg de store og små øjeblikket – gode smil, tankevækkende og humoristiske indslag” -“hvor vil det være optimalt for mig at være om 30 sekunder i forhold til det jeg synes jeg mangler?” Tankerne suser gennem hovedet, imens skruer jeg min monopod op og ned – stiller skarpt og får nogle lækre skud i boksen.

Lyreco har benytter denne slags video til deres interene leverandører, nyhedsbrev, og dokumentation.

Det var en fantastisk dag, som jeg ser frem til gentager sig igen næste år.

 

 

 

Skriv en kommentar

Felter markeret med * er nødvendige