Billeder

Phillipinerne med C&C Travel

Sneak-peak:
C&C Travel

Billederne fra turen skulle erstatte den 7 år gamle billedbog fra Phillipinerne. Billedbogen, som Fotograf Joe Mortensen står for – er i gang med at blive produceret, det samme er videoindslag til biografen – så indtil videre får du en smagsprøve for nogle af de steder vi var på turen.

Har før rejst med opgaver på Bali og Thailand, og jeg må sige at folket i Phillipinerne har overrasket mig i særdeleshed. De er meget internationale i deres sprog, hjælpsomme og stiller sig aldrig i vejen for at give en hånd med når man kommer som turist.

Besøg til de forskellige seværdigheder, var blandt andet Lonely Planet 7 Wonders, en 10 km lang drypstens hule – verdenens bedre dykker spots i det tropiske paradis, historier om Siquijor’s mystiske traditionelle healere og tryllebundne solnedgange.
Vi så hvad Malapascua havde at byde på, med det eneste sted i verdenen hvor Tresher Sharks kommer op fra flere kilometers dybde for at blive rengjort af en speciel rensefisk. Jeg er sikker på man vil kunne finde mange unikke oplevelser end vi oplevede i den korte periode i det kæmpe land…

C&C Travels hjemmeside: http://www.cctravel.dk/

Skriv en kommentar

Felter markeret med * er nødvendige