Mest besøgte

Fotograf til Tommy Hilfiger Event

Denne spændende opgave blev til 3 hektiske dage, med alt fra prisuddelinger, besøge butikker, pressemøder, store middage og afslutningsvis fest på VEGA i København.

Jeg var hyret ind for at dokumentere eventet, fange alle de gode øjeblikke, skyde video og billeder til Tommy Hilfiger scrapbook – som minder til TH’s første besøg i København.

Jeg fik muligheden for at tale med en meget sympatisk person, der i pauserne gjorde sig tid til at forklare hvor hans succes startede – hvilke valg han har måtte træffe i livet. Det var ikke alt sammen skulderklap og næsen i sky – der blev plads til også at fortælle om hans fejl gennem sin karriere, og ikke mindst hvilket mind-set han mente ville være klogt for en fotograf som mig at tage.
Alt igennem en meget inspirerende mand, med mange erfaringer og interessante holdninger.

Tommy var meget imponeret over det niveau der var lagt på den Dansk Design skole, og sagde på dagen:
”I har alle sammen gjort det utroligt godt, faktisk bedre end jeg havde forventet – især af studerende. Men man må aldrig bare hvile på laurbærrene, du skal altid tænke i innovation og nye måder at gøre tingene på. Vi skal altid være et skridt foran kunden.”
Førstepræmien gik til Trine Maja Kristoffersen, som havde lavet en meget anderledes lædertaske – med elementer fra naturen.
Andenpræmien gik til Juan Eduardo Bastias for en re-make af en gammel TH marine blå jakke.

Grunden til jeg citerer Tommy Hilfiger, er ikke fordi jeg har den store interesse for fashion, men hans måde at tænke på.
Budskabet er ikke kun gældende for hans branche, men for os alle sammen.
Hvis vi alle bliver bedre til at  se tingene fra en ny vinkel, en ny måde at præsentere tingene på – skiller sig ud og skaber interesse.

VI SKAL HUSKE AT LAVE BEDRE – IKKE MERE.

Mark Thyrring

Skriv en kommentar

Felter markeret med * er nødvendige